KöpvillkorKöpvillkor

Köpinformation


Jag förutsätter att du läst igenom denna text vid en beställning.


Att beställa

Jag syr till privatpersoner. På bloggen visar jag så ofta jag hinner, det jag syr, tyger och annat som rör min firma som heter Barnpalatset. Jag syr endast på hobbynivå, då jag arbetar 100% som förskollärare just nu. Du som privatperson betalar i förskott (eller när varan är sydd då vi kommit överrens om detta)  till mitt bank-giro, då beställningen är gjord påbörjar jag beställningen. Jag mejlar en faktura som en pdf-fil & skickar beställningen så snart beställningen är klar för leverans. (Tar vanligtvis 1-2 veckor, från det att beställningen är betald).

Jag reserverar mig för att tyger kan vara slut, både hos mig och hos de leverantörer jag handlar hos.

Jag förtvättar alla tyger innan jag syr i dem, detta är för din skull så att plagget inte ska fälla eller krympa. När du sedan ska tvätta kläderna hemma rekommenderar jag 40 graders tvätt och hängtorkning alltså ingen torktumling, i de fall torktumling går bra så står detta på etiketten.


Priser

Prislista hittar du som en flik upptill på bloggen, alla priser är inklusive moms. Porto enligt postens tabell tillkommer.


Leverans och frakt

Jag lämnar leveransbesked vid din beställning, oftast sys och levereras din vara inom 2-4 veckor. Leveranstiden beror på hur stor din beställning är, hur mycket jag har att sy i övrigt samt hur mitt liv som mamma ser ut.

Mitt ansvar slutar när jag lämnat in paketet på posten. Jag skickar de flesta paket med postens skicka lätt, vilket är spårbart och du som beställare får en leveransbekräftelse via mail eller sms. Om detta sätt inte går så har jag även tillgång till Schenker, dock tar det 2-4 arbetsdagar innan paketet finns till handa för dig. Vid vanlig postgång så kan du som beställare välja REK, detta till en kostnad på 50kr. Alla beställningar över 1000kr skickas FRAKTFRITT och naturligtvis spårbart!


Reklamation/Bytesrätt

Skulle du ångra dig eller inte vara nöjd med din vara kontakta mig då genast via mejl. Varan som återsänds till mig betalar du portot för och jag betalar tillbaka beloppet för plagget då jag ser att varan är oskadd och oanvänd. Alla problem går att lösa och jag är mycket mån om att du som kund ska bli nöjd! Vid specialbeställning med applikationer på plagg så som namnmössor, sittdynor, måttbeställda varor m.m så gäller ej bytesrätten då dessa är personliga, dock skulle det vara något fel på varan så går detta som en reklamation.

Jag följer Distansköplagen och du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar när du handlar inom Sverige. Vid eventuell tvist följer jag Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.


Kontakt

barnpalatset@gmail.comTack för att du tagit dig tid att läsa denna information , du är varmt välkommen med din beställning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

TACK FÖR BESÖKET & VÄLKOMMEN ÅTER!